Нехай

Николай Иванович Мельник
Нехай радістью наповнюються дні,
Задоволенням і усьпіхом натхнення,
Щоб все приходило неначе у ві сні,
Від думок початка до здійснення.
....
Приспів
Та від матері що вміла сповивать,
Що день у день малятко годувала,
Що прагнула дитя всоьму навчать,
Тай своїх страждань в житті зазнала.
....
Вона йшла поряд разом до вершин,
Все відчувала рідне що хвилини,
З юнацтва сили до сідих морщин,
До червоних ягід журавлини.
....
Живе все хай те що єднає нас,
Відданість кохання рідна ласка,
Щоб ми всі не втомилися весь час,
І говорили всім в житті будьласка.
....
Моя пісня