Сивина

Николай Иванович Мельник
Сивина на скронях чуть на біле  схожа,
Нам життя міняє різні  кольори,
А зіронька сяє сонячна  пригожа,
В шелест зеленіють листям явори.
....
Прспів:
Та стежинка в лісі йде до черемшини,
Запах відчуваю радісний стрімкий,
Я в житті не знаю кращої родини,
Де лунає справжній птахів спів дзвінкий.
....
На поляні в лісі де росте шипшина,
Із жадністью напьюся з джерела води,
Де червоні кісті гріє горобина,
Де суниці зріють сонячні  плоди.
....
Лісом правять звірі тут свої закони,
І буває чвсто заїць пробіжить,
Зберігає  ліс нам красоти полони,
Він має повагу щоби з ним дружить.
....
На зеленій ковдрі ляжу на поляні,
І відправлю мрії  в синю далечінь,
Хай чарують ніжні запахи весняні,
Хай живуть у мирі безліч поклінь.
....
Моя пісня