На пелюстках шовкових почуттiв-10 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-10 \ 10шт.

1*
Квітчаним шармом \ Шармом весняним
Душу сп'янити спішить \ спішать
Квітів яскріння... \ цвітіння, світіння \ Квіти прекрасні, весняні

2*
Росним кришталем
На пелюстках квіточок \ ніжних руж
Щастя іскриться...

3*
Вишиті шовком
Світлі мої почуття... \ Чисті, добрі, гарні, файні
Квітчаним... Ніжним...

4*
Щирість емоцій \ любові, кохання
На пелюстках мерехтить
Чистими слізьми... \ Росним кришталем

5*
Щирість любові \ кохання
В душах квіток береже \ Оберігають в серцях
Квітчаний Янгол... \ Янгол весняний \ Юна Веснянка \ Квіти весняні

6*
Душу полонить \ серце
Пристрастю ніжних чуттів \ світлих, гарних
Квітів цвітіння... \ Квітчаний Янгол \ Сяяння квітів

7*
Рос передзвони \ переливи
Одами щастя звучать \ Щастя піснями дзвенять
В люблячім серці... \ В люблячих душах

8*
Квітчані крила \ У пелюсточках
Мрії шовками тремтять \ Мрії шовком тріпотять
Про зорне щастя... \ Про любов мою

9*
Квітчаний Янгол \ Янгол весняний \ Юна Веснянка
Вись недоступну зірок
Нам відкриває... \ осяває

10*
Іскорки сонця \ промені \ щастя
На білосніжних шовках – \ На пелюстках квіточок –
Мрій діаманти... \ Сяйво любові \ Щастя перлини


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020305855
http://stihi.ru/2022/02/03/5855