На пелюстках шовкових почуттiв-11 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-11 \ 10шт.

1*
Квіті весняні*
Сяйво вливають в серця –
Світло любові...

2*
Квітчані чари \ Магія квітів
Радість дарує душі... \ серцям
Щастя хвилини...

3*
Пахощі квітів
Мріями повнять серця...
Митями щастя...

4*
Наче метелик,
Квітка весняна летіть \ Квітка надії
В зоряні далі... \ Від серця к серцю

5*
Щастя поему
Творить конвалії дзвін... \ магнолії цвіт
Оду коханню... \ любові

6*
Дотиком ніжним
Створюють квіти в душі \ в серцях
Сяйво любові... \ Світло кохання

7*
Квіти духмяні \ пахучі \ Пахощі квітів
Творять в мрійливих серцях \ Повнять мрійливі серця
Світло наснаги... \ Світлом натхнення

8*
Квіти весняні*
Світло піднесених мрій
Творять у серці... \ Душам дарують

9*
Квіти сонячні \ Чарівні квітки
(сині проліски, перші крокуси, білі яблуні, верби котики)
Казочок весняних світ \ пасхальних, чудових
Творять з радістю...

10*
Нам любов несе \ Щастя творить нам
Ніжний шепіт пелюсток \ тихий, тайний
Квітів сонячних... \ яблунь сяючих, перших крокусів, синіх пролісок


*Квіти весняні \ прекрасні, розкішні, чудові, духмяні, тендітні,
святкові, весільні, пасхальні, різдвяні:
білі ромашки, білі троянди, ружі червоні, сині волошки,
вогняні маки \ полум’я маків, вишні рожеві \ вишень суцвіття \
квітучих, грона бузкові, «ельфи» магнолій \ квіти магнолій,
квіти конвалій \ дзвони \ грона, яблуні білі \ яблунь суцвіття
\ яблунь квітучих, лілії білі, проліски сині, крокуси перші,
горді нарциси, ніжні тюльпани, білі черемхи, біла шипшина,
квіти берези \ білі берези, квіти півоній і т.д.,
квітчані роси


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020308789
http://stihi.ru/2022/02/03/8789