На пелюстках шовкових почуттiв-12 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-12 \ 10шт.

1*
Посмішки квітів
В променях сонячних чар – \ в сяянні, мрій
Як справжнє свято!!!

2*
Роси перлинні
На пелюстках чарівних – \ квіточок
Слізоньки щастя... \ Радості сльози

3*
Квітчана казка
Душу красою п’янить... \ Серце
Мрій ароматом... \ Запахом щастя

4*
Погляди квітів
Сяяння зорне таять...
Сонячні чари... \ Магію сонця

5*
Квітів сердечка
Сонячне світло хранять
Й місячне сяйво...

6*
Пісня весняна
В квітчаних росах дзвенить \ звучить
Одою щастя...

7*
Сонця іскорки \ промені
Яскраво золотять
Корони квітів...

8*
Перлинне сяйво
Шовковистих пелюсток –
Любові чари!!!

9*
Квітчане сяйво –
Як таємниця зірок... \ небес, душі
Муза натхнення...

10*
Ніжністю пахне
Квітів весняних* букет...
Щирим коханням...

*Весняних:
прекрасних, чудових, розкішних, тендітних, шовкових,
мрійливих, травневих, духмяних, святкових, весільних,
різдвяних, пасхальних, осінніх і т.д.

*Квітів весняних:
білих ромашок, синіх волошок, ніжних магнолій, білих конвалій,
вогняних маків \ маків червоних \ маків шовкових, вишень рожевих
\ сакур рожевих \ квітучих, яблунь сріблястих \ шовкових \ прозорих
\ ажурних \ квітучих, лілій тендітних, руж шовковистих,
гордих нарцисів, ніжних тюльпанів, квітів черемхи, квітів берези,
квітів шипшини, квітів бузкових, пролісок синіх \ перших \ білих,
крокусів перших \ милих \ ніжних, котиків верби, пишних півоній \
ніжних півоній \ квітів півоній і т.д.


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020403715
http://stihi.ru/2022/02/04/3715