На пелюстках шовкових почуттiв-14 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-14 \ 10шт.

1*
Квіти сонячні \ Квітка сонячна
Творять у серцях дива... \ творить у душі
Гарні... Радісні...

2*
В кожній квіточці –
Сяйво сонячних думок
Та чуттів весни... \ моїх, святих

3*
В кожній квіточці –
Світло гарне, чарівне
Почуттів весни... \ моїх, святих

4*
Кожна квіточка
Добре світло береже \ ясне, гарне, файне, дивне, ніжне
Почуттів моїх... \ весни, святих, хмільних

5*
В кожній квіточці – \ В серці квіточки
Почуттів весняних блиск \ чудових, казкових, прекрасних
Розливається...

6*
Кожна квіточка –
Витончена красота
Почуттів весни!!! \ моїх, святих \ Ніжних мрій весни

7*
Кожна квіточка –
Незрівняний божий дар!!!
Благодать небес!!! \ Звістка янголів

8*
Кожна квіточка – \ ніжна, юна, гарна, дивна
Світосяйний дар весни... \ Ніжне створення небес
Безкорисливий... \ Сонця ясного, щедрого \ Сонця променів

9*
Кожна квіточка \ ніжна, юна, гарна, дивна
Чудеса весни хранить \ таїть
В серці сонячнім... \ В золотій душі

10*
В кожній квіточці \ ніжній, гарній, юній
Молода весна живе... \ Чарівна
Світлом радості... \ Сяйвом сонячним


*Квітка сонячна \ квіти сонячні \ кожна квіточка:

кожна квіточка \ ніжна, дивна, юна, гарна, файна, райська, світла,
гожа, мила, пишна і т.ін.

квітка сонячна \ янгольська, радісна, зоряна, крихітна, бархатна, сяюча, вогненна, пристрасна

ружа бархатна \ вогненна,
квіті дзвоників \ квітка дзвоника,
білі сакури, крила \ квіти \ квітка сакури, вишні квіточка \ гілочка,
білі яблуні, крила \ квіти \ квітка яблуні,
маків вогники, маків полум’я, маків іскорки \ крапельки, маку квіточка \ іскорка \ крапелька, квітка макова, квіти \ крила макові, маків сяяння,
цвіт \ квіт півонії, цвіт \ квіт магнолії, цвіт \ квіт конвалії,
квіти проліски, перші проліски \ перша проліска, сині проліски \ синя проліска, білі проліски \ біла проліска, квітка \ зірка проліски,
квіти крокусів, квітка \ крила крокусу, сині крокуси \ білі \ жовті,
цвіт \ квіт волошковий,
цвіт \ квіт ромашковий,
цвіт \ квіт конвалії, цвіт \ квіт магнолії, цвіт \ квіт півонії,
сині дзвоники,
квіти \ квітка \ чаша лілії,
білі котики,
квіт \ цвіт березовий.


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020600508
http://stihi.ru/2022/02/06/508