На пелюстках шовкових почуттiв-20 - 21шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-20 \ 21шт.

1* \ 2шт.
Зірка блакитна
Проліски в лісі цвіте
Мріями неба...

Або:
Проліска синя
Зіркою щастя цвіте
В лісі веснянім...

2* \ 2шт.
Дзвоників пісня
По-над полями летіть
Гімном любові... \ коханню

Або:
Росяна пісня \ Квітчана
По-над Землею летіть
Одою сонцю... \ щастя, щастю

3* \ 2шт.
В тихім шепоті
Ніжно-трепетних квіток
Ти «люблю» почуй...

Або:
В ніжнім шелесті
Сніжно-білих пелюсток
«Лю» ховається...

4* \ 2шт.
В пісні дзвоників
Тихо чується «люблю»...
Це – тобі привіт!!!

Або:
В шепоті квітів
Чується трепетне «лю»...
Це – мій дарунок!!!

5* \ 2шт.
Квіточка кожна
Сяючі чари весни
В серці ховає...

Або:
В квітчанім серці
Янгольські чари весни \ Світ чарівної весни
Радістю сяють... \ сяє

6* \ 2шт.
В кожній квіточці
Про любов шепоче світ...
Ніжно... Трепетно...

Або:
Ніжна квіточка
Про любов шепоче нам...
Тихо... Радісно...

7* \ 3шт.
Вогник любові \ кохання
В серці ромашки цвіте... \ живе
Палко... Яскраво... \ Трепетний... Ніжний...

Або:
Іскри кохання
В квітчаних душах живуть
Полум’ям маків...

Або:
Іскри любові \ кохання
В душах ромашок цвітуть
Сонячним сяйвом... \ світлом

8* \ 2шт.
З квітом весняним
Знов розквітає душа \ Хай
Сонечком ясним!!!

Або:
В квітці весняній,
Глянь, розквітає душа –
Сонечко ясне!!!

9* \ 2шт.
Квітка весняна \ Квіти весняні
Нашій любові земній
Крила розкриє... \ розкриють

Або:
Квітчаний янгол \ Юна Веснянка
Нашім святим почуттям
Крила розкриє!!!

10* \ 2шт.
Квітка сонячна \ квіти сонячні
Вкаже до сердечка шлях \ вкажуть
Співом росяним... \ дзвоном

Або:
Юна квіточка \ ніжна
Шлях відкриє до душі \ осяває зорний шлях
Сяйвом росяним... \ світлом


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020605493
http://stihi.ru/2022/02/06/5493