На пелюстках шовкових почуттiв-23 - 25шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-23 \ 25шт.

1* \ 13шт.
Промінь сонця вплітає весна
В чисті, сяючі квітчані чари...

Або:
Сяйво сонця вливає весна
В ніжно-трепетні квітчані душі...

Або:
Світло щастя вливає весна
В чисті душі весняних квіток...

Або:
Пломінь сонця вплітає Веснянка
В чисте серце весняної квітки...

Або:
Чари сонця дарує весна
Розквітаючій квітці весняній...

Або:
Сяйвом сонця квітує весна
В серці ніжному кожної квітці... \ В душах яблунь весільно-квітневих, вишень вінчально-травневих, сакур рожево-сріблястих \ В яблуневих квітучих сердечках

Або:
Світло сонця вливає весна
В золотаві серця незабудок...

Або:
Промінь сонця вплітає весна
В золотисті сердечка ромашок... \ В душі сяючі білих ромашок, чари, очі

Або:
Зорне сяйво дарує весна
Золотистим сердечкам ромашок... \ Золотаву сердечку ромашки
\ Душам трепетним ніжних ромашок, перших, юних, білих

Або:
Промінь сонця вплітає весна
В мати-й-мачухи сяючі чари... \ квіти, очі

Або:
Сяйво сонця вливає весна
В золоті мати-й-мачухи квіти... \ очі

Або:
Чари сонця дарує весна
Пелюсткам жовтих, пишних кульбабок...

Або:
Зорне сяйво дарує весна
Золотистим сердечкам шипшини...

2* \ 4шт.
Світло неба вплітає весна
У блакитні волошкові чари... \ очі

Або:
Сяйво неба дарує весна
Променистим очам незабудок...

Або:
Синьову піднебесся вливає
В очі пролісок перших весна...

Або:
Синь небесну вплітає весна
В ясні очі земних незабудок...

3* \ 6шт.
В квітці весняній
Сонця промінчик живе \ цвіте
Радості сяйвом...

Або:
В серці ромашки \ шипшини, черемхи, кульбаби
Щастя промінчик цвіте \ живе
Сонячним світлом...

Або:
В мати-й-мачусі
Промінь сонечка живе... \ сонячний \ Сонця промені живуть, цвітуть
Світлом радісним...

Або:
В яблунях білих \ сакурах \ В вишнях рожевих \ в Квітах вишневих, шипшини, черемхи
Промені сонця живуть...
Світлом весняним...

Або:
В квітах яблуні \ сакури
Промінь сонця золотий
Творить радощі... \ Світлом мрій живе, цвіте

Або:
Зорним сяянням
В серці квіточки живуть \ В душах квітчаних живуть
Тайни Всесвіту... \ Світу таїнство

4* \ 1шт.
Вогники маків – \ Полум’я маків
Чистого серця вогні... \ Серця всевічний вогонь
Чари Веснянки... \ крила \ світло \ пломінь \ весняні, весняне
\ Сонця проміння \ Сонячні чари

5* \ 1шт.
Ніжна квіточка \ ніжна, перша, кожна
Подих юної весни \ мрії, чари, світло, сяйво, промінь, пломінь
У душі хранить... \ таїть


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020800489
http://stihi.ru/2022/02/08/489