На пелюстках шовкових почуттiв-25 - 30шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-25 \ 30шт.

1* \ 2шт.
Вітер квітчаний
Молоду весну несе
В чарівних піснях...

Або:
Вітер сонячний
Чарівну весну несе
Цвітом яблуні... \ квітом \ сакури \ Квітом, цвітом, дзвоном дзвоників

2* \ 2шт.
Чарівні пісні
Тайних яблуневих мрій \ ніжних, гарних
«Лю» моє хранять... \ таять

Або:
В чарівних піснях
Трепетних вишневих мрій
«Лю» моє почуй!!! \ живе, цвіте

3*
Молода весна
Сяйвом яблуневих мрій \ світлом, блиском
Нам кохання ллє... \ Нам любов несе

4* \ 5шт.
Білих яблунь дим
Чарівну красу несе
Щастя зорного... \ світлого \ Мрій Весняночки

Або:
Білих яблунь дим \ сакур
Красоту весни несе
Душам люблячим... \ Серцю світлому

Або:
Білих сакур дим
Юної весни красу
У квітках несе...

Або:
В мріях яблуні \ квітах
Молода весна живе \ чарівна
Щастя сяянням...

Або:
В квіті сакури \ квітах
Сонячна весна цвіте \ Трепетна
Світлом радості...

5* \ 3шт.
Яблуні білі \ сакури
Світло дарують весни
Люблячим душам...

Або:
Вишні рожеві
Радість весняну несуть
Серцю моєму...

Або:
Сакури білі
Чари младої весни
Душам дарують... \ серцю

6* \ 2шт.
Тільки вслухайся –
Шепіт яблуневих мрій \ Крила, квіти, світло, сяйво \ Білий яблуневий цвіт, квіт \ В квітах яблуневих мрій, в димці
«Лю» моє несе!!! \ несуть \ «Лю» моє живе, цвіте

Або:
Ти прислухайся –
Чарівний вишневий цвіт \ квіт, дим
«Лю» моє таїть... \ хранить

7* \ 3шт.
Жовті кульбаби – \ кульбабки
Промені сонячних мрій...
Сонця натхнення... \ Радості світло \ Радість весняна

Або:
Квіти кульбабок –
Сонячних мрій джерело –
Радість дарують...

Або:
Квіти кульбабок –
Пишні, легкі, золоті –
Сонця проміння!!!

8* \ 2шт.
Мати-й-мачухи
Золотаві пелюстки – \ золотисті
Сонця промені!!!

Або:
Мати-й-мачухи
Жовті крихітні квітки –
Милі сонечки!!! \ ніжні, малі \ Сонця крихитні!!!

9* \ 5шт.
Навесні почуй
В тихім шелесті берез
Пісню радості...

Або:
Ти прислухайся –
В тихім шепоті верби \ бузків, берез
«Лю» моє звучить!!! \ дзвенить

Або:
В ніжнім шепоті \ шерехі, шелесті \ тихім
Розквітаючих берез \ бузків
«Лю» моє почуй!!!

Або:
В тихім шепоті
Котиків пухнастих верб
Ти «люблю» почуй!!!

Або:
Трепет душевний
В шепоті квітів почуй...
«Лю» чарівливе...

10* \ 5шт.
В димці весняній
Знов розквітає душа!!! \ тріумфує
Сяє натхненням!!! \ Світіться... Мріє... \ Щастям яскриться...

Або:
В димці весняній
Знов тріумфують серця!!! \ розквітають
Мріями сяють!!! \ Радістю сяють \ Світяться щастям \ Щастям іскряться...

Або:
В димці прозорій \ рожевій, сріблястій
Білих квітучих садів \ Пишно квітучих садів, лугів, полів
Дух розквітає!!!

Або:
В білім серпанку
Щастям квітучих садів
Дух тріумфує!!!

Або:
Ніжний серпанок
Білих вишневих садів \ Пишно квітучих садів, лугів, полів
Душу чарує... \ серце


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020802913
http://stihi.ru/2022/02/08/2913