Як схуднути?

Александра Лозовская
Скоро лiто на носу,
А я точу ковбасу,

Буду я жирком трясти
I батон в цицьках нести,

Чiкой буду, жирной зватись
Хоч бы бляха не зазнатись!

Хай ****ять ото в селi,
Менi похуй взагалi,

Кожен знае на районi,
Аж по пицi в паперонi.

Гарна баба- справжня пушка,
Попа в неj як горбушка.

На лицi румянi щiчки,
Йди попий скорiш водички!

Нумо дiвки! Посмiхнулись,
В холодильник заглянулись!

Краще бути не голодным,
Нiж костлявим та холодним!