На пелюстках шовкових почуттiв-31 - 25шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-31 \  25шт.

1* \ 3шт.
Квіти кульбабок –
Сонячні очі весни...
Світлі... Яскраві...

Або:
Жовті кульбаби – \ кульбабки
Сонечка перша любов...
Муза натхнення...

Або:
Жовті кульбаби – \ кульбабки
Діти младої весни... \ Сонячні діти весни
Сонця творіння... \ Промінів сонця \ Квітня творіння, травня

2* \ 4шт.
Мати-й-мачухи
Золотаво-жовтий квіт – \ золотисто-жовтий \ цвіт
Очі сонячні!!! \ сонечка

Або:
Мати-й-мачухи
Золотаві пелюстки – \ золотисті
Сонця промені...

Або:
Жовті крихітки –
Мати-й-мачухи квітки –
Діти сонечка... \ сонячні

Або:
Пелюстки квіток
Мати-й-мачух золотих –
Сонця промені...

3* \ 1шт.
Цвіт незабудок – \ квіт
Очі младої весни... \ Очі блакитних небес...
Посмішка неба... \ Усмішка сонця...

4* \ 2шт.
Страстю палають
Вогненних маків квітки...
Першим коханням...

Або:
Страстю палають
Маків червоних вогні... \ Маків младих пелюстки...
Палко... Яскраво... \ Трепетній... Палкій...

5* \ 2шт.
Ніжне кохання
Творить у серці весна \ у душах, в сердечках
Цвітом блискучим... \ вишневим \ Сяйвом цвітіння \ Сяючим квітом \ Світлом квітучим \ Пишним цвітінням

Або:
Страсне кохання
Створює в серці весна \ в душах
Сонця промінням... \ Променем сонця \ Сонячним сяйвом, світлом

6* \ 3шт.
Передзвони рос –
Перша музика весни...
Світла... Радісна... \ Ніжна... Трепетна... \ Сонцем сяюча...

Або:
Переливи рос
Музику весни несуть...
Чисту... Сонячну... \ Світлу... Радісну...

Або:
В передзвонах рос \ переливах
Музика весни живе
Щастя нотками... \ сяянням \ Сяйвом радості \ Світлом сонячним

7* \ 2шт.
Перших рос пісні –
Кришталевої весни
Перша музика... \ Ніжна, світла

Або:
Перших рос весни
Кришталево-чистий дзвін –
Вісник мрій нових!!!

8* \ 2шт.
В дзвоні росянім
Світла музика весни \ Світлу музику весни
Ясно чується... \ Чує серденько...

Або:
Роси квітчані
Музику весни несуть...
Передзвонами...

9* \ 2шт.
Дзвоном росяним
Сповіщають квіти нас
Про прихід весни...

Або:
В пісні рос дзвінких \ У піснях роси
Сповіщає нас весна
Про прихід чудес...\ Про початок свій...

10* \ 3шт.
Мелодійний дзвін
Кришталево-чистих рос –
Спів Весняночки... \ Звістка березня, вісник

Або:
Дзвін кришталевий \ Дзвоників пісня
По-над Землею летить \ Над світом тлінним летить
Співом весняним... \ Веснянки

Або:
Мелодійний дзвін \ Кришталевий
Перших дзвоників весни –
Щастя звісточка... \ Травня пісенька, квітня, музика


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020906789
http://stihi.ru/2022/02/09/6789