На пелюстках шовкових почуттiв-32 - 2шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-32 \  2шт.


1* \ Тема № 1 \ з варіантами

В кожній квіточці*
Молода весна живе**
Світлом радості***...

* В квітці сонячній \ трепетній, сяючій,
В юній квіточці \ ніжній, милій, райській, гарній, дивній
В пелюстках квіток \ троянд
В молодих бруньках
На гілках дерев
В серці квіточки, квітчанім
В душах квітчаних
В мріях квіточки, квітчаних
В снах квіток младих \ березових
В росах квітчаних
 
** Чарівна, трепетна, сонячна
\ Молода Весна цвіте, яскрить, іскрить, блищить \ сяє Молода Весна, квітне
Охмеляє дух весна

***
Златом сонячним, сміхом \ сонця золотом, чарами
Щастя нотами \ одами, гімнами \ піснею
Щастя звісткою \ вісником \ подихом
Сміхом янгольським
Сяйвом ніжності \ світлом
Сяйвом юних мрій \ світлом \ дзвоном \ Ароматом мрій
Срібним дзвоном мрій \ тихим \ ніжним \ чистим \ дивним


2* \ Тема № 2 \ з варіантами

В квіточці кожній*
Юна Веснянка живе **
Радості світлом...***

* В сонячній квітці \ трепетній, сяючій
В квітці тендітній \ прекрасній   
В квіточці юній \ ніжній, милій, гарній, першій

** яскрить, іскрить, блищить

*** Щастя сльозами, зітханням \ сяючим щастям, сонячним
Піснею щастя \ щастя піснями \ гімном любові, кохання
Одами сонцю, одою \ гімном Веснянці
Дивом весняним, чудом


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021103518
http://stihi.ru/2022/02/11/3518