На пелюстках шовкових почуттiв-33 - 25шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-33 \ 25шт.

Базовий варіант – тема № 1

В кожній квіточці
Молода весна живе
Світлом радості...

ВАРІАЦІЇ  НА  ТЕМУ \ 25шт.

1* \ 2шт.
У серцях квіток \ В душах квітчаних
Молода весна яскрить \ іскрить, блищить
Сонця золотом...

Або:
В серці квіточки, квітчанім
Чарівна весна живе
Златом сонячним... \ світлом, сяйвом

2* \ 3шт.
У серцях квіток \ В душах квітчаних
Чари юної весни
Сяють золотом...

Або:
В серці квіточки \ квітчанім \ крокусу, проліски, примули, яблуні
Ніжність юної весни
Сяє сонечком... \  золотом

Або:
В душах квітчаних \ крокусів, пролісок
Світла магія весни \ добра, дивна
Сяє золотом...

3* \ 2шт.
В дзвоні дзвоників
Молоді пісні весни
Сріблом мрій звучать... \ дзвенять

Або:
В дзвоні дзвоника
Пісня юної весни
Сріблом мрій дзвенить... \ бринить, яскрить

4* \ 2шт.
В співах дзвоників
Нотки сонячних сюїт \ сонат, пісень
Сяють радістю...

Або:
В співі дзвоника
Нотки сонячних сюїт \ сонат, пісень
Сяють радістю...

5* \ 2шт.
В серці крокусу
Золота душа весни
Сяє сонечком... \ радістю

Або:
В серці крокусу
Сонячна душа весни
Сяє радістю... \ золотом

6* \ 2шт.
В душах крокусів
Серце юної весни
Сяє сонечком... \ радістю \ золотом

Або:
В душах крокусів
Чари юної весни
Сонцем світяться... \ щастям

7* \ 3шт.
Сяє в крокусах \  В квіточках яскрить, іскрить
Вічно-юної весни
Золота душа...

Або:
В серці примули \ крокусу \ проліски
Сяє юної весни
Золота душа...

Або:
В серці крокусу \ проліски
Світиться душа весни
Справжнім золотом... \ Сонця золотом \ Злата сяянням

8* \ 2шт.
На пелюсточках \ У пелюсточках
Перших крокусів бринять \ тремтять, дрижать, дзвенять \ милих, юних
Сльози радості...

Або:
На бутончиках \ У бутончиках
Перших пролісок яскрять \ іскрять, блищать \ юних, ніжних
Щастя слізоньки...

9* \ 2шт.
Шепотить весна
Тихо про любов свою \ тайно, ніжно
Юній пролісці... \ першій

Або:
Шепотить весна
Про коханнячко своє
Юним проліскам... \ крокусам, примулам \ яблуням

10* \ 5шт.
Очі проліски –
Мов небесна синьова \ синьота...
Чиста... Сяюча...

Або:
В чарівних очах \ голубих
Синіх пролісок живе \ юних, ніжних
Неба сяяння... \ Піднебесся синь, небокраю, небозводу \ Синьова небес, синьота

Або:
В голубих очах
Ніжні проліски хранять
Синьову небес... \ синьоту

Або:
В душах трепетних
Сині проліски хранять \ таять
Синь небесних мрій... \ сліз, рос, чар

Або:
В серці проліски
Синь небесних мрій яскрить... \ сліз, рос, чар
Чиста... Сяюча... \ Чистих... Сяючих...


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021103530
http://stihi.ru/2022/02/11/3530