На пелюстках шовкових почуттiв-38 - 25шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-38 \  25шт.

Базовий варіант – тема № 2

В квіточці кожній
Юна Веснянка живе
Радості світлом...

ВАРІАЦІЇ  НА  ТЕМУ \ 25шт.

1* \ 4шт.
В снах незабудок \ незабудки
Юна Веснянка живе
Неба блакиттю... \ казками \ Сяянням неба \ Сяйвом небесним, світлом

Або:
В сни незабудок
Тайно вливає весна \ вплітає
Сонячну казку... \ Казку блакиті, небесну

Або:
Сни незабудок
Гарно сплітає весна
Сонця казками... \ Неба

Або:
Неба шматочок
В снах незабудок живе \ в снах василькових
Сяянням ніжним...

2* \ 3шт.
Квіт синьоокий
Пролісок перших яскрить
Неба блакиттю... \ Сяянням неба

Або:
Сонечко ясне \ Сонечка промінь \ Сонця промінчик \ Сонця проміння
Грає в блакитних очах \ сяє
Пролісок синіх... \ Синіх волошок

Або:
Неба шматочок
В пролісках синіх живе \ в крокусах синіх
Ніжній блакиттю...

3* \  5шт.
Небо безхмарне
Сяє в блакитних квітках \ очах
Синіх волошок... \ Пролісок синіх

Або:
Неба шматочок
В мріях волошок живе \ квітах \ в синіх волошках
Сяйвом весняним...

Або:
Щастя шукають
В небі младі васильки... \ квітки васильків
Перше кохання...

Або:
К чистій блакиті
Тягнуться юні квітки
Синіх волошок...

Або:
К небу блакитну
Тягнуть свої квіточки \ пелюстки
Сині волошки...

4* \ 7шт.
В «ельфах» чудових \ квітах тендітних, прекрасних, розкішних
Юних магнолій живе
Казка весняна...

Або:
В мріях магнолій
Творить весна молода
Казку чудову... \ Сонячну казку

Або:
Мрії магнолій
Створює юна весна
Казкою сонця... \ Сонця казками...

Або:
«Ельфи» магнолій
Створюють казку весни
Квітчанім сяйвом... \ димкою щастя \ томним зітханням, млосним \ сяянням щастя

Або:
«Ельфи» магнолій
Пишуть казки для весни \ весняні казки
Пишнім цвітінням... \ помахом крилець \ крил коливанням

Або:
«Ельфи» магнолій \ крила
Казку дарують весні... \ казку несуть навесні, для весни
Добру... Красиву...

Або:
Крила ельфійські \ шовкові, прозорі, сріблясті
Юних магнолій несуть \ ніжних, білих
Казку весняну... \ Пісню Веснянки \ Співи весняні

5* \ 3шт.
Шепіт магнолій \ «ельфи»
Радує юну весну \ радують
Піснею щастя...

Або:
«Ельфи» магнолій
Пісню співають весні... \ дарують
Трепетну... Ніжну... \ Гарну... Чудову...

Або:
Квіти магнолій
Оди складають весні... \ гімни \ співають, дарують
Радісні... Світлі...

6* \ 3шт.
Крила ельфійські
Юних магнолій тремтять \ дрижать, бринять \ яскрять, блищать, іскрять
Сяйвом весняним...

Або:
Душі магнолій \ квіти
Лагідно пестить весна
Сонячним світлом...

Або:
Крила магнолій \ «ельфів»
Ніжно лоскоче весна
Подихом вітру... \ Леготом теплим... \ Дотиком теплим...


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021200619
http://stihi.ru/2022/02/12/619