На пелюстках шовкових почуттiв-42 - 20шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-42 \ 20шт.

Базовий варіант – тема № 2

В квіточці кожній
Юна Веснянка живе
Радості світлом...

ВАРІАЦІЇ  НА  ТЕМУ \ 20шт.

1* \ 3шт.
Вірою в щастя
В квіти вплітає весна
Промені сонця... \ Сонця проміння

Або:
Віру в кохання
Тайно вплітає весна
В квіти весняні...

Або:
Віру в кохання
Тайно дарує весна
Квітці  весняній...

2* \ 4шт.
В щастя віночок
Гарно вплітає весна \ файно
Квіти весняні...

Або:
Щастя віночок \ віночки
Гарно сплітає весна \ файно \ Створює юна весна
З квітів весняних...

Або:
В щастя віночки
Тайно вливає весна \ вплітає
Промені сонця \ Сонця проміння \ Щире кохання, перше \ Світло любові, сяйво

Або:
З квітів віночок \ віночки
Знову сплітає весна... \ зранку, вранці, ранком \ дарує
Щиро... З любов’ю... \ Щастя й любові...

3* \ 4шт.
Зцілює душу \ серце
Березня юного квіт \ цвіт
Сяйвом мрійливим...

Або:
Дух зігріває \ світ
Юного квітня душа
Першим коханням...

Або:
Світ прикрашає
Травня хмільного душа
Пишнім цвітінням...

Або:
Лагідно пестять
Сонячні чари весни
Квіточку кожну... \ Квітку весняну \ Квіти весняні

4* \ 2шт.
Ніжно шепочуть
Юних троянд пелюстки... \ перших, білих, красних
Щось про кохання...

Або:
Тихо шепочуть
Бархатних руж пелюстки \ сяючих \ Руж чарівних, молодих
Про світле щастя...

5* \ 3шт.
Спів солов’їний \ Трель солов’їна
В серці троянди дзвенить \ У серці ружі \ бринить
Першим коханням...

Або:
В серці троянди
Творять пісні солов’я
Перше кохання...

Або:
У серці ружі
Створює спів солов’я \ трель
Чари любові... \ Мрії любовні \ Щастя мрійливе

6* \ 2шт.
Юна Веснянка
Щастя цілющий бальзам
Творить цвітінням... \ Квітам дарує \ В квіти вливає

Або:
Юна Веснянка
Щастя цілющий бальзам
Створює в росах... \ В роси вливає...

7* \ 2шт.
Щирим коханням
Знов зігріває весна
Квітчані душі*... \ Квітчану душу, серце

Або:
Світлом любові \ сяйвом
Хоче зігріти весна \ прагне
Квітчані душі*... \ Квітчану душу, серце

*Проліски душу, серце \ крокусу, примули, яблуні, сакури
\ Душі ромашок, волошок \ Душу ромашки, волошки, троянди серце
\ Макову душу, макове серце \
\ Душу берези, черемхи, шипшини, черешні, вишневу, бузкову, вербову, серце
\ Яблуні душу, серце \ сакури, вишення
\ Цвіт абрикоси, абрикосів, квіт \ яблуневий, черешневий
і т.ін.


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021207517
http://stihi.ru/2022/02/12/7517