На пелюстках шовкових почуттiв-43 - 20шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-43 \ 20шт.

Базовий варіант – тема № 2

В квіточці кожній
Юна Веснянка живе
Радості світлом...

ВАРІАЦІЇ  НА  ТЕМУ \ 20шт.

1* \ 2шт.
Квітам тендітнім*
Крила дарує весна –
Крила надії...

* Квітам прекрасним, розкішним \ сяючим квітам, сонячним
\ Квітчанім росам, мріям \ Юним бутонам, першим, ніжнім
\ Проліскам синім \ першим ромашкам, білим, ніжним
\ Мріям бутонів, берези, черемхи, черешні, бузковим, вербовім і т.ін.

Або:
Крила дарує \ чари, мрії
Квіточці юній** весна –
Крила натхнення... \ сяйво, світло

** Квіточці першій, білий, ніжній, кожній \ Квітці прекрасній, тендітний
\ Кожній пелюстці \ сонячній квітці, сяючій \
\ Юному квітню, травню
\ Пролісці синій \ білій ромашці \ синій волошці і т.ін.

2* \ 2шт.
Мрій пелюстками \ Кольором щастя \ Сонячним пензлем \ Пензликом сонця
Квіти малюють дива...
Гарні... Яскраві... \ Світлі... Весняні... \ Райдужні... Світлі...

Або:
Мрій пелюстками \ Чарів світінням
Створюють квіти дива –
Всесвіт квітучий... \ Казку весняну, Веснянки

3* \ 4шт.
Запахи щастя \ пахощі
Тайно розносить весна \ знову, зранку, вранці, ранком
Квітчанім вітром...

Або:
Мрій аромати
Знову вливає весна \ тайно, зранку, вранці, ранком
В квіти весняні... \ В квітку весняну

Або:
Чари духмяні \ мрії
Знову дарує весна \ зранку, вранці, ранком \ щиро, щедро
Квітам весняним... \ Квітці весняній

Або:
Мрії духмяні \ чари \ пахучі \ Співи мрійливі \ Сяйво мрійливе
Тайно вливає весна
В квіти весняні... \ В квітку весняну

4* \ 1шт.
Юна Веснянка
Кращу частинку душі
В квіти вкладає... \ Квітам дарує

Тайно вплітає
В їхні таємні думки \ чуття
Щире кохання... \ Щастя зітхання, цвітіння, світіння \ Посмішки сонця, промені

5* \ 5шт.
Весело, просто \ Гарно, яскраво
Грає веселка в квітках
Крокусів перших... \ юних, милих, ніжних \ пролісок синіх \ білих конвалій і т.ін.

Або:
Трепетно, ніжно
Райдуга грає в росі
На крилах квітки...\ У серці квітки

Або:
Райдужним щастям
Грає роса в пелюстках
Юної квітці... \ Квітів весняних

Або:
Райдужне щастя \ Райдуга щастя \ Щастя веселка
В квітчанім серці живе...
Дивне... Яскраве... \ Гарна... Чудова...

Або:
Райдуга щастя \ Щастя веселка
Грає в весняних квітках... \ на крилах квіток
Мріями сонця...

6* \ 4шт.
В росах весняних
Спомини щастя живуть \ яскрять, блищать
Сяянням сонця... \ Чистим коханням, щирим, ніжним, першим

Або:
Квіти весняні
Спогади щастя хранять
В трепетних душах... \ сонячних, люблячих

Або:
Квітка весняна
Спогади щастя хранить \ спомини
В люблячім серці...

Або:
Спомини добрі \ спогаді світлі
Квітам дарує весна...
Щедро і щиро...

7* \ 1шт.
Скромний дарунок
Квітам вручає весна –
Сонячний промінь... \ Сонця промінчик \ Щире кохання

8* \ 1шт.
Кожна пелюстка –
Крильце младої весни...
Ніжне... Тендітне...


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021207960
http://stihi.ru/2022/02/12/7960