На пелюстках шовкових почуттiв-45 - 4шт, з вар

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-45 \ 4шт.

Базовий варіант – тема № 2

В квіточці кожній
Юна Веснянка живе
Радості світлом...

ВАРІАЦІЇ  НА  ТЕМУ \ 4шт., з варіантами

1*
Зіткані сонцем
Співи младої весни...*
Подихом щастя...

* Березня співи хмільні \ квіти крихкі, мрії хмільні,
Ніжного квітня квітки \ пісні, казки, дива
Юного травня квітки \ пісні, казки, дива
Квіти младої весни \ чари, мрії, тайни, крила
Посмішки ніжні весни \ погляди чисті, трепетні чари, квітчані чари,
квітчані мрії, трепетні мрії, макові роси, трепетні роси, сяючі роси,
дивні творіння, співи чудові, співі сріблясті, перші бутони, сяючі квіти,
ніжні сонати, світлі сюїти, тиша і спокій, щирість і щедрість, тайні надії,
янгольські крила,
Добрі весняні казки \ Світлі весняні пісні, срібні, ніжні, перші
\ Перші весняні дива \ Дивні весняні вірші, перші \ Співи весняних вітрів
\ Сукні весільні дерев, вінчальні \ Мрії листочків младих

2*
Заткана сонцем
Пісня младої весни...**
Подихом щастя...

** Ніжність \ радість, пристрасть,
Музика срібна весни \ посмішка ніжна, сукня весільна, сукня вінчальна,
трепетна пісня, щира турбота, перша сюїта, світла сюїта
Біла весняна фата, вуаль \ Перша весняна роса \ Перша весняна любов
\ Ніжність квітневих квіток, весняних \ Димка рожева дерев, квітучих
\ Перша любов квіточок

3*
Зіткане сонцем
Перше кохання весни...***
Подихом щастя...

*** Сяйво младої весни, світло \
Сяйво весняних чудес, світло \
Томне зітхання весни, млосне \ пишне цвітіння, чисте світіння,
ніжне томління, перше томління \ сяйво криштальне \ сльози криштальні
Сяяння перших квіток

 4*
Зітканий сонцем
Пломінь младої весни...****
Подихом щастя...

**** Шарм березневих квіток \ сплеск березневих бруньок
Перших бутонів політ \ Перших бутончиків сплеск, блиск
Шепіт весняних бруньок, шерех, пошепт, шелест \ дерев, квіток
\ квітневих, травневих \ Шелест младих пелюсток
Білий серпанок дерев, срібний


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021300410
http://stihi.ru/2022/02/13/410