Вам

Николай Иванович Мельник
Вам щасливого літа бажаю,
Всім здоров'я щастя у житті,
Вас всіх за мудрість поважаю,
За душі  глибину у почутті.
....
Приспів:
За ту твердість у натхпенних мріях,
За подолання всіх важких доріг,
Що знаходите святе в подіях,
Що цінуєте батьківський поріг.
....
Що знаходите час відпочити,
Навідатись до рідних до батьків,
Поважати вік - дітей учити,
Всіх любити  малих і стариків.
....
За все хороше в цьому світі,
Гартоване приносите усім,
Рідне все кохаєте у цвіті,
Батьківщину нашу передусім.
....
Моя пісня