Крик

Микуляк Татьяна
Той, що... Боляче? А ти незнав?!
Коли руйнувати почуття почав.
Коли викинув кохання на смітник,
Бо цінувать його уже не звик.

Ти сподівавсь що допечеш, і я піду,
На свої плечі я звалю усю сім'ю?
Й кажеш знову:"Не підведи мене!"
Та хай! За ці "копійки" - вже вернЕ.

ПовЕрне знов життя всі почуття,
Що я втопила і відправила у забуття,
Я вже забула як "достойно" виглядать,
І дуже хочу до "біса" все послать.

І знову мріяти, сміятись і кохать,
І знову з кави з тобою починать,
Говорити ночами ні про що...
Забагато хочу?! Ну і що!!!

19.10.16.