Трет й Рим в под ях 21. 02. 2022 р

Игорь Степанович Шевчук
     «Третій Рим» в подіях 21.02.2022 р.


        Богородиці Діві
        і Її третьому вибору —
        місту Києву —
        з любов’ю присвячується


Той Рим упав,
цей псевдо-Рим упав,
Київ — встояв!!
І хіба був би вибором
він — вибір Богородиці?
Інакше я був би не я —
Й не верховодила б
долом й Небесними світами
мова моя!
І це є — щастя,
ніщо бо несподівано
    і ні із чого не народжується.



Той Рим
від Христа впав,
а «третій» псевдо-Рим —
від Євангелія! —
а він неправда! —
впав,
а Київ — наскільки в правді,
настільки
він встояв,
тому правдивая від Бога
мова моя!!
Бо як ти шхуну в глюках ще
назвеш,
то так
вона і попливе...
Достойне тільки те,
що правдою в Слові живе!!

22.02.2022,
Київ
«Сьогодні вранці уві сні на 91 році життя
відійшов за межі цього земного світу
унікальна людина Іван Дзюба.
Одне ім’я вже говорить багато.
Багато – бо це один із лідерів національно,
духовного відродження другої половини ХХ
і початку ХХІ століття."
(М. Жулинський, 22.02.2022 р.)
 
Іван Михайлович Дзюба  -  мій літературний батько.
Царство Небесне найсвітлішій душі!!  Мати Божа сказала це. - І.Ш.

Відійшов уві сні...
Праведники
відходять до Бога
так!