Царство Небесне найсв тл ш й душ!! Мати Божа сказа

Игорь Степанович Шевчук
«Сьогодні вранці уві сні на 91 році життя
відійшов за межі цього земного світу
унікальна людина Іван Дзюба.
Одне ім’я вже говорить багато.
Багато – бо це один із лідерів національно,
духовного відродження другої половини ХХ
і початку ХХІ століття."
(М. Жулинський, 22.02.2022 р.)
 
Іван Михайлович Дзюба  -  мій літературний батько.
Царство Небесне найсвітлішій душі!!  Мати Божа сказала це. - І.Ш.

Відійшов уві сні...
Праведники
відходять до Бога
так!