В йна агресора Рос з укра нською землею

Игорь Степанович Шевчук
    Війна агресора Росії
    з українською землею


Духу Святому присвячується,
хула на Якого
«русскій мір» і війна Росії


1

Багато вам копати вглиб
                з відвагою
Много на це потрібно вам уваги...
лиш торкнутись
                ліктя благодаті
много пропектись
         кріз холод знаті
         і крізь холод «вати»!
крізь брак культури
через продерті мапи
ще й мафію в культурі
чотириповерхову мафію
                на мафії
аж раптом — мить! —
сей Духом і говорить:
це все життя горить!
світильник
без оливи не горить
ви ж ...
можете замість спастись
із синтезом тай термоядерним
                повідпадати
мов листя одірватись 

Кого ви слухаєте?


2

І починаєте робити
й не знаєте, якими бісами
й дияволом
це робиться...
Чи то здадуться вам ці
                землі України —
як ви проти Христа
і проти Богородиці??


Як ви рішили українські землі брати
руками молодих
задля совєтських,
що їм давно — до пекла помирати?
Як Бог казав разом зі мною,
що не послухають й обдурять молодь,
і принципово —
лиш дітей і молодь убиватимуть...
Бог вам казав? казав?
признайтеся — писав я? не писав??
То що це ви, агресори,
із бісами вже поєднались,
бо ж кров сердець здали
й грошей
понашребали? і
кров’ю вбивств — у одну
банду об’єднались?
й пеклом накрились —
       тай рилами з чортами
       показались,
то щож, це в пеклі!

24.02.2022, війна Росії проти України,
Київ