Ба зодрузи Наимчон. Мувашшах. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Номи туро падар бо мехру мухаббат

Аз Худо бароят ният карда неъмат,

Инсони бошарафу сахи шав гуён,

Маъни чуста аз тавонгарию кудрат,

Чавонмарде боимон то шави рузе,

Одамдуст то шави, намони дар гафлат,

Наимчон* гузоштанду шод гаштанд з-он, ки

Камолиддин буданд, бешак, сохибхикмат.


________________________________________
Наим – (араби) неъмат, нозу неъмат, тавонгари.