Пътеки

Йорданка Радева
автор:Йорданка Радева

Толкова отдавна,сякаш че е сън,
а аз все към теб пътувам.
Толкоз много все пътеки вън,
а само за една аз бленувам.

И сред омаята на лунна тишина
кога звездите в хоровод танцуват,
от незнайните посоки на света
към сърцето ти до заник ще пътувам.