Путин! Зупинить свою вийну!

Сергей Никода
***

Путін! Зупиніть свою війну!
Але він її не зупиняє:
і лунають вибухи, лунають,
і беруть скривавлену ціну.

Але тут український народ,
і за ним, як Бог, велика правда.
Він стоїть - навколішки не пада,
хоч навкруги тисячі скорбот.

Все страшним охоплено вогнем,
та не ми цей злочин починали.
І лунають вибухи, лунають
безперервно, гучно, день за днем!

26.02.2022


* Фото обстрелянного жилого дома в Киеве 26.02.2022