Вбережи

Инна Омут
Невгамоване божевілля,
Безкінечно жахливі звуки:
Вчора – вибухи і свавілля,
А сьогодні – лиш біль і смуток.
Безкінечно жахливі ночі,
І подяка, що ми живі,
Я щовечора молю Бога,
Щоб зберіг нас на цій Землі.
Батьківщино! Ми всі з тобою!
В нас найкращі захисники!
На Майдані були горою,
Незворушні і на війні.
Бережи Україну, Боже!
Поможи нам відбити мир!
Слава тим, хто за нас горою!
Ми надіємось!
Вбережи!

26.02.2022

© Inna Омут, 2022