брати, не розумiю вас

Зубков Сергей
мої брати, не розумiю вас,
ви думаєте: "нас пограбували",
то ви тепер гвалтуєте Донбас,
як весь цей час його ви гвалтували.

а там звичайнi мешканцi, живi,
такi ж як ви, вiд плотi, та вiд кровi,
та прагнуть вони те ж саме, що й ви:
здоров'я, щастя, спокiю, любовi.

вже вiciм рокiв це їм не дають,
з усiх бокiв стрiляють, та стрiляють,
звичайнi люди - вбивцями стають:
братами, що у серце нiж встромляють!