Молитва за Русь-Украину

Иваненко Сергей Краматорск
Спаси, Господи, и помилуй Богом хранимую страну нашу Русь изначальную - Украину Православную, власти и воинство ея, огради миром державу их, и покори под нозе Православных всякого врага и супрстата, и глаголи мирная и благая в сердцах их о Церкви Твоей Святей, и о всех людех  Твоих: да тихое и безмолвное житие поживем во правоверии, и во всяком благочестии и чистоте.