***

Корнюшенко Олег
Мирне небо Україно
В ночі тихо спить дитина
Захищають Збройні Сили
Слава Наші Україні !!!
Десь далеко чути постріл
То працює наш підрозділ
Славної неньки ми сини
Мирно діти сплять в ночі
Хай лякає ворог нас
Маємо боєзапас
Не боїмося супостата
Лунає чітко - ЙДИ ТИ НАХУЙ !!!