Лелеки теж помиляються

Поэт Закарпатья Василий Галас
Вулиця злиденна.
Вулиця картата.
А на ній сумують
діточки без тата.
У гірку країну
їх приніс лелека.
Татусі працюють
від малих далеко.
А бува - і мами
вдалині служниці.
Зайві - цій країні
люди без різниці.

Лютий 2022