х ло

Игорь Краса
Кровью Ненька моя та сльозами залита,
Насува на поля сарана московита,
Пламеніє розпахане градами рідне село.
За країну, свободу, життя стали люди,
Не пробачать ніколи вони, не забудуть.
Україна Була, Є і Буде!
А утін х@ло!!!

Ми ідемо до бою, до запеклої битви.
З нами Правда, і Зброя, і Сила Молитви.
Захищає нас Матінка Божа, бере під крило.
І палає земля під ворожим солдатом,
Битим кулею,  шаблею і постулатом -
Україна Була, Є і Буде!
А утін х@ло!!!

Кожен, хто незапрошено сунеться в хату,
Кожен, хто хоче в мене Країну забрати,
Зарубайте, аби не забути, собі на чоло:
Українцям нічого чужого не треба,
Та розірвуть за землю свою і за небо!
Україна Була, Є і Буде!
А утін х@ло!!!