У боя

Менянин
… як же шкварчить вороже тіло,
йому зламати нас кортіло…
            «Путь in hell» (шлях в пеклі)
                странник4

В час бою

1.
Здивовані ворони
бійцям тер оборони.
Чому ви тут, о люди?
Що потім з нами буде?
2.
Ми тут були завжди
з батьками і діди.
Постали всі до зброї
не дати лихо скоїть.
3.
Від зайд не жди добра
де наша дітвора.
Тож маєм захищати
і в поміч земля-мати.
4
Летіть де вороги,
хай Бог надасть снаги.
Це ваше вільне право
вказати суть криваву.
5.
Молімося Отцю
стерпіти прикрість цю.
Борімося завзято
і з Богом, буде Свято!!!

27.02.2022р.  UA       +   +   +

P.S.
Те має бути брате
як дзвін цього набату…

История создания:
Минут так тридцать или час
жестокий бой около нас.
Домов с десяток «град» достал
и сам сгоревшим тоже стал.

За это время составлена эта формула:
сирены;
работа тяжелой артиллерии по «градам»;
едва выдерживающие звуки боя стекла пластиковых окон, а в дереве и не выдерживают;
за углом, метров за триста слышно скупые автоматные очереди;
а здесь рядом над залегшими около тротуара автоматчиками тер обороны, у своих гнезд на деревьях, сидят умные удивленные вороны (их и голубей подкармливала вся округа)…