Мовчанням зраджу ться Бог!

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


Ум зманений дияволом —
                і де вже Бог?
Мовчанням зраджується Бог*!
Ум в правді серця — й Бог говорить...
І ви вже вправилися в море,
і ви вже попливли у морі
спасінь:
спасенні правдою говорять!
Спасенні в Бозі — правда,
й Бог — Сонце правди!..

01.03.2022
* - слова святого Григорія Богослова,
одного з трьох стовпів Церкви