Прийдуть днi щасливi i спокiйнi

Людмила Дзвонок
Стою в молитві цілу ніч і день,
Зову на поміч все Небесне військо,
Воно вже в піднебес'ї бій веде,
Щоб наша перемога була близько!

Подяку за подякою несу,
Вклоняюся у ноги і молюся,
В молитву вкладую я душеньку усю,
І Божим захистом упевнено хвалюся!

Бог бачить віру, значить, буде все:
І мир, і злагода, і відбудова краю,
Нам благодать, спасіння принесе-
Я впевненість, надію в серці маю!

Сьогодні важко... - Сильний маєм дух!
Захисники умілі і надійні,
І зникне  на землі ворожий рух,
І прийдуть дні щасливі і спокійні.
                02.03.2022.