Молiмося за Украlну!

Маргарита Калион
Молімося за Україну!
Молімося за всіх за нас!
Щоб не втрачала мати сина,
А Україна свій Донбас.

Молімося за святу землю,
Що Бог колись нам дарував,
Щоб не створив нам тут пустелю -
Хто душу дияволу продав.

Молімося, щоб схаменувся
Наш зазомбований сусід.
В своїй слині щоб захлинувся
Той, хто приніс нам стільки бід.

Молімося, щоб встояв Київ
Під градів вогняним дощем!
З Дніпра холодний вітер виє,
І вже назавжди в серці щем...