***

Ирина Гребельная 2
Війна - яке жахливе слово,
Завдання - вбивати обов"язково!
Війна - страхіття без кінця,
Умова - не губити людського лиця!

Ще вчора я ходити мріяла росою,
По стежці бігати босою!
Сьогодні - мрію покарати,
За горе,що внесли до нас у хати!!!!