Кiнець

Арина Косарева
Всіх чортів в світі я зневажаю.
Що зараз до всіх перейшла війна.
І хоч її так і не називають,
Всім нам видно, що є вона.

Скільки країни допомагають.
Скільки доводів, як одна.
Нам Своє слово забороняють.
Хоч було мирно ещё вчора.

Тепер нас навіть не захищають.
Нас ненавидять як чаклуна.
Адже він всім давно заважає.
І хоче випити всіх до дна.

Мені не знати, кого кохають.
Але знати кого я кохаю сама.
Я вірую в те, що, нас загадають.
І я буду в цьому вже не одна.

Всіх чортів в світі я зневажаю.
І я зневажаю тебе, війна.
Я тобі тільки кінця бажаю.
Швидкого, мирного вже кінця.