Мiй гiмн сьогоднiшнього дня

Елена Ясковец
Богородиця Всевишня, пелен постелила-
і всю нашу Україну, крилами укрила,
Від ворожої напасті,
Від чужої долі,
Будьте разом люди , браття,
Захищайте Волю!
Волю славних, Волю сильних,
Мудрих в поколіннях,
-Знайте, хто піде на брата,
Кінчаться обійми,
Світ далекий та величний,
Велелюдний Всесвіт,
Знає наших ворожин, -
Привселюдно хрестить,
І одвічна перемога,
Козацькому братству,
Ми ніколи не здамося -
Разом всі зап’ястя !!!

Олена Ясковець 02.03.22