Це страшний сон...

Яна Белевят-Болдырева
Це страшний сон,
Мої маленькі діти!
Закрийте очі, вуха і мовчіть!

Бо десь близенько біля хати,
Щось бахнуло і дівчина кричить.

Це страшний сон,
Мої дівчатка.
Настане ранок і тоді...
Ми всі проснемося щасливі.
Не буде всякої біди!

Ми наче діти підземелля. 
Нам довелося жити так.
Нам тут зробили ліжечко,
Де ми читаєм книжечку.

Це страшний сон,
Мої маленькі.
І я вас скоро розбуджу.
Ми всі поїдемо у Казку,
Вас на машині відвезу.

Там нас чекає татко,
Який з роботи повернеться.
Татусю- скажемо разом !
І він на лавці обернеться .

Це страшний сон!
Настане ранок!
Ми всі сім'єю вийдемо на ґанок...


Мені страшний приснився сон,
Війна і діти у підвалах...
Не розкажу його нікому!
Щасливі підемо  додому!


Це просто страшний сон...