Привiтання

Натали Малыш
Сьогодні твій день особливий
Не такий як до цього були.
І настрій не зовсім веселий
Бо на думці подих війни.

Я не так хотіла вітати,
(Можливо бути в гостях)
І тому дозволь побажати
Щось тепле і світле в рядках.

По класікє жанра бажаю:
Щастя, здоров'я, добра.
Нехай всі бажання здійсняться
Нехай закінчиться війна.

Я бажаю тобі відчувати
Підтримку, опору сім'ї
Професійно у гору зростати
І відвідати теплі краї.

Гармонії, миру, достатку
Балансу і віри і мрій
По життю такого порядку
Щоб сумнів не сіяв надій.

Братюня з Днем Народження!
Оці побажання варто примножувати кожного дня, щоб вони працювали як надійний швейцарський годинник!!!