Тобi, мiй Боже, поклоняюсь! УКР

Шульга Михаил Григорьевич
ТОБI ЕДИНОМУ СЛУЖУ!


Тобi, мiй Боже, поклоняюсь,
Тобi Единому служу!
Коли я в людях помиляюсь,
До Тебе, Господи, звертаюсь,
В душi розвалюю межу,
I знову каюсь, каюсь, каюсь,
Бо честю Батька дорожу!

   17березня 2003 року.
   /5березня 2022 року.