Про гастрономiчний туризм

Pechenig
...У Парижі пью до ранку.
З ранку - кави філіжанку.
Після кави до обідні
Я кохаю парижанку.

В італійському Турині
На пухнастій на перині
Поцілунками вкриваю
Щічки любій КатАрині.

Щойно мешкаю у Празі
Споживаю з ашкеназі.
Там євреї пьють наразі,
Щоб не дати шанс заразі.

А вечеряю у Празі
Я з красунею із Stasi:
Танці й кокс на унітазі -
Це fantastisch! Я в екстазі!

Мов дитя на каруселі
Почуваюсь у Брюселі,
Там теперь усі веселі,
Бо не замкнуті в оселі.

А у Відні, а у Відні
Сплю, мов янгол, до обідні…
Той,  хто вміє міцно спати,
Той заможний, решта - бідні.

А по тому в Барселоні
Bacalao їм солоні…

А з дівчатками в Берліні
Я цілком на мескаліні.
В Римі - тільки равіолі
Та цитати з Муссоліні.

Приземляюсь у ЛондОні -
Митні служби безпардонні!
Бо без мила лізуть в дупу…
Англосакси цим відомі.

Після справ у Вашингтоні
Мчу в Нью-Йорк до СТАРКА Тоні:
Й моделюю прототипи
В пластеліні і картоні.

На сніданок у Монако
Рис і трішки пастернака,
Потім сир і кулеб’яка,
Й усіляка різна бяка.

Після того в Лісабоні -
Вчуся грати на тромбоні,
Потім істину шукаю
У вині або в бурбоні.

Повертаюсь на світанні
В Киів - мчу до тітки Тані:
Пью собі ранкову каву,
Їм варениЧки в сметані.

Й знов на Захід - до БурштИну
В світлу й затишну хатину -
Ставлю кухлик самогонки
Й сала шмат на скатертину…