Мрiю

Татьяна Турбина
Ходою легкою ступати по воді
Й життєві хвилі мрію зупиняти.
Я мрію щоби світлий омофор
Завжди був над країной, Божа Матір.

Чому панує зло та ворожнеча?
Чому панують ненависні речі?
Я мрію жити в лагіднiй країні -
різноманітій та квітучей Україні.

Нехай живуть завжди народи вільно
Славетною та дивною родиной.
Пишаючись зовуть себе єдиними
Cинами та доньками України!