Мрii довоеннi

Оксана Днистран
Мрії довоєнні,
ви такі далекі.
Вибухи довкола,
та нема страхУ.
Прилетяь вже скоро
веснувать лелеки,
Гнізда облаштують
в мене на даху.

Прилітайте, любі,
ваші білі крила
Принесуть надію
із ковтком тепла.
Цю маленьку мрію
вітром відпустила,
Щоб вона здійснитися
Легітно могла.