побачим удвох

Анка Йосо
вивертаються очі,
розбивається склянка,
жалоба огорнула клавішні танці.

а за прапорами ховається наша надія,
сумні фіалкові очі, сльози-пелюстки.
новини встромляються стрілами,
садна на серцях та душах.

тривожне повітря, наповнене страхом
за рідних, майбутнє, країну.
(не)останнє слово «кохаю»
стає жахом отруйним.

обіймаю вночі, засинаю.
сподіваючись, що світло ранкове
побачим удвох.