я напишу тоб п сьмо

Аленка Украинка
Горлице, моя Вкраїно-ненько.
Вже дві неділі, так болить серденько
За що тебе, моя земля родюча, ось така напасть неминуча!!!
Вкраїно, райдуга в дві дуги,
І гори Карпати, і море
Земелька, дім і Таточко рідненький,
Україно, моя рідна ненько!

Нехай соловей в гаю співає, нехай дитина вірш Шевченка прочитає,
Нехай співає пісню моя мати,
Бо Україна українців хата!

Запроданці, мовчіть, закрийте вуха,
Не вашого рахунку ця розруха,
І як писала Леся Украінка, моя Земля, колиска, моя пісня!