Прощенное воскресение

Александр Бирзула
Муз. " Отче наш"
Руслана. " Молитва світла"

Пробач мені,
як я прощаю всім вини їм, якщо їх є.
Час, знову, прощення проб'є
та із колін нас підіймає, та віру нашу надихає
у те, що в кожного нас є.
У душу, в сповідь, віру в Бога...
Що син його я, що молитва доходить моя до небес
Що слід у снах моїх не щез. Що я живу в ночах і в дні
І що пробачите мені... як я усе усім прощаю.
-------------------------------------------

Прости мне вины,
как прощаю я вины всем, коль есть они.
Ведь время нас не забывает
С колен пред всеми поднимает и верой нашей вдохновляет
В святую исповедь и в Бога...
Я сын его и что молитва моя доходит до небес,
В обиде злой жить не желаю,
Что я прощен и всех прощаю.

Херсон
прочтение
06.03.2022