За Укра1ну

Инна Омут
Ми щиро вдячні за добро,
За спокій, віру і надію,
Весна сміється у вікно,
А я не вірю.
Ми щиро вдячні за тепло,
За небо, вкрите пелюстками,
Душа дістане до зірок
Поміж містами.
Я молю всіх Богів за Вас,
За мужність, захист, відпочинок!
Рідненькі наші ЗСУ,
Ми вдячні Вам за Україну!

08.03.2022

© Inna Омут, 2022