***

Элен Ленц
Я буду тебе любити під вибухи бомб,
Як зірки з неба на нас будуть падати,
Коли сидітиму в холодному погребі,
Чи вже лежатиму десь під завалами.

Я буду любити тебе і вдень і вночі,
Як для нашого ворога смузі робитиму.
А ти, якщо страшно, не бійся - кричи,
А я поцілунками палкими тебе живитиму.