Украiну не здолати!

Виктория Гребенюк Роженкова
УКРАЇНУ НЕ ЗДОЛАТИ!

Молюсь за кожного бійця,
Щоб повернулися живі!
І щоб війна скінчилась ця....
Й будівлі стали всі нові.

Щоб знов відчути запах м'яти,
Щоб спокій був на всій землі.
Щоб дочекалась сина мати,
Щоб прилетіли журавлі.

Щоб наші люди в Україні,
Змогли спокійно вдома спати.
Щоб,,руський мір,,навіки згинув,
Бо Україну не здолати!
10 03 2022 р
Вікторія Г Р